Чесно. Якісно. Професійно.Швидко. Онлайн.

Віза в США для українців - ціна та відгуки

Безкоштовна оцінка шансів.

Плануєте поїздку у США? Вам до нас. Працюємо з 2014 року.

м. Львів

пр. Чорновола 43а

(працюємо лише онлайн)

тел. (073) 077 0117

Неімміграційна віза в США для українців на 10 років з компанією VisaProfi

Якщо ви плануєте поїздку до США і єдине, що вас зупиняє, це те що потрібна віза в США, візове агентство VisaProfi з радістю вам допоможе подолати цю перешкоду. В будь-який час та ситуації візове агентство Visa Profi допоможе отримати візу в США для українців на 10 років (навіть для дітей). Ми знаємо всі нюанси що отримати неімміграційну візу в США – документи, процедури, запис на співбесіду, заповнення форм та звернень. Надаємо безкоштовну оцінку шансів отримання візи в США для всіх бажаючих.

canyon g408fc004a 1280

Туристична віза в США

Цей тип візи підходить якщо ви плануєте поїздку в Сполучені штати з туристичною метою.

Туристична віза в США
для бізнесу сша

Бізнес віза в США

Поїздки на конференції, на зустріч з партнерами, підвищення кваліфікації.

Бізнес віза в США
гості

Гостьова віза в США

Підходить для поїздки до родичів або друзів, навіть якщо ви збираєтеся сумістити візит з туризмом по США.

Гостьова віза в США
для дитини

Віза для дитини в США

Плануєте поїздку з дитиною або хочете відправити її в гості? Підкажемо як краще все організувати!

Віза для дитини в США

Хочете швидко отримати відповідь на своє питання?

Як отримати візу в США українцю в 2024 році?

Якщо ваша мета отримати візу в США – це завдання непросте, відкрити візу в США (для українців на 10 років) вимагає певних зусиль, наявності великої кількості вільного часу і бажання розбиратися в нецікавих нюансах процесу оформлення. Американське Посольство добре відоме своїм суб’єктивним підходом до видачі неімміграційної візи в сша. Наявність запрошення, закордонних поїздок і власності зовсім не гарантує що неімміграційна віза в США появиться у Вас в паспорті, так само як і їх відсутність не означає, що вам не видадуть візу. Пов’язано це, в першу чергу, з бажанням Посольства США бачити в кожному туристі потенційного іммігранта, який прагне щоб віза сша була в його паспорті та потрапити в Америку.

Якщо ви поставили собі таку мету як відкрити неіміграційну візу в США, то у вас є різні шляхи. Можна самостійно заповнити анкету, оплатити консульський збір, записатися на співбесіду, зареєструвавшись на сайті дипмісії США, щоб отримати шанс на відриття візи. Альтернатива – зробити більш практичний вибір, довіривши питання отримання візи досвідченим фахівцям, наблизивши ймовірність її отримання до 100%. Обидва варіанти мають плюси і мінуси. Для когось важливо заощадити кошти, хтось цінує свій час, когось приваблює невідомість і шанс випробувати фортуну, а комусь потрібен найкращий результат. Як отримати візу в США для себе, вирішувати тільки вам.

Етапи оформлення візи США на 10 років

консультація отримати візу сша

1. Консультація

В залежності від мети вашої поїздки, ми визначаємо необхідний тип візи. Оцінюємо шанси на позитивний результат та надаємо першу консультацію. Ми розглядаємо вашу ситуацію індивідуально, розповідаємо про всі позитивні моменти та те, що може стати перешкодою у отриманні візи.

віза в сша документи

2. Підготовка документів

Заповнюємо за вас всі необхідні форми. Реєструємо особистий кабінет на сайті посольства. Оплачуємо консульський збір. При потребі готуємо підтвердження мети вашої поїздки. Надаємо рекомендований список документів, які необхідно Вам підготувати.

співбесіда віза в америку

3. Готуємо до співбесіди

Розповідаємо, як проходить процедура отримання візи, від запису на співбесіду до рішення візового офіцера та отримання паспорта з візою. Індивідуально готуємо вас до співбесіди, розповідаємо, що запитує візовий офіцер, що він очікує почути, як правильно відповідати на його питання.

отримати візу в америку сша

4. Отримання візи

Успішне пройдення співбесіди та отримання паспорту з візою вже через деклька днів після відвідування посольства.

Як відкрити візу в США з допомогою компанії Visa Profi

Звертаючись до нас за допомогою в отриманні візи США, ви можете розраховувати на професіоналізм і компетентність. Наша команда знайома з усіма нюансами процесу подачі візових заяв. Ми весь час відстежуємо останні зміни у вимогах до заявників і в сфері неімміграційної візової політики Америки. Це важливо, адже будь-яка дрібниця може вплинути на рішення візового офіцера! Ми приділяємо особливу увагу таким дрібницям в процесі оформлення візи в США для українців, ретельно контролюючи кожен етап візового звернення. З результатами нашої роботи ви можете ознайомитися, заглянувши в розділ з відгуками наших клієнтів.

Компанія “Visa Profi” має вузьку спеціалізацію і працює тільки з країнами зі складним візовим режимом. Це дозволяє нам зосередитися на якості нашої роботи, приділяючи кожному клієнту максимум уваги. Ми надаємо допомогу в отриманні візи США навіть в найскладніших випадках. Звичайно, вибір завжди залишається за вами – спробувати подати заяву на візу в США самостійно, зібравши пакет документів і понадіявшись на удачу, або скористатися допомогою в оформленні візи США наших досвідчених фахівців, заощадивши свої сили і час.

Безкоштовна оцінка шансів
Покращуємо шанси
Працюємо без помилок
Повне супроводження
Економимо час та гроші
Безпечно та анонімно

Як ми допомагаємо отримати візи в США

  • 1

    Оцінюємо шанси на отримання візи в США

    Після спілкування при особистій зустрічі або по телефону ми з високою точністю зможемо визначити ваші шанси на отримання візи. Це дуже важливо - знати свої реальні можливості до звернення за візою. Якщо на даний момент шанси недостатні для позитивного результату, ми дамо вам практичні поради та рекомендації, як покращити перспективу успішного оформлення візи в США.

  • 2

    Даємо рекомендації по категорії візи

    Бувають випадки, коли маючи на руках запрошення від друзів, звертатися варто не за гостьовою, а за туристичною візою і навпаки. Іноді трапляється, що подаючи заяву на візу зараз, отримати відмову можна з більшою часткою ймовірності, ніж, наприклад, через місяць. Ми розглянемо вашу конкретну ситуацію з різних сторін і допоможемо вам розібратися, за якою візою в США Вам найкраще звертатися.

  • 3

    Беремо на себе заповнення візової анкети

    Правильне заповнення анкети DS-160 відіграє ключову роль при подачі заяви на візу в США. Ми з усією ретельністю ставимося до заповнення візових анкет своїх клієнтів і багаторазово їх перевіряємо, враховуючи всі вимоги і переваги американських візових офіцерів. Анкета DS - 160-основа звернення за візою в США, тому до її заповнення не можна ставитися чисто формально.

  • 4

    Складаємо список необхідних документів

    Ми аналізуємо вашу ситуацію і підбираємо найбільш точний список документів, необхідних для проходження співбесіди. Занадто мало документів-це погано, але занадто багато – набагато гірше. Виходячи з практичного досвіду, ми підберемо найбільш оптимальний зміст Вашого пакету документів на візу в США, включивши в нього основні довідки та супровідні документи.

  • 5

    Даємо приклади всіх основних документів

    Не знаєте, як має виглядати запрошення від родича? Які документи попросити надіслати ваших друзів в якості запрошення на весілля? Як оформити довідку з роботи для ділової поїздки? Ми дамо приклад будь-якого документа, який може знадобитися на співбесіді. А якщо буде потрібно, допоможемо його скласти і, звичайно ж, перевіримо всі ті папери, які ви вже підготували.

  • 6

    Ретельно готуємо вас до співбесіди

    У своїй роботі особливу роль ми відводимо підготовці до співбесіди. В ході інтерв'ю у американського візового офіцера не повинно виникнути сумнівів щодо необхідності вашої поїздки. Ми підготуємо вас документально і психологічно, розповімо, як буде проходити співбесіду, куди йти і як себе вести, які питання будуть задати, і, найголовніше, як на них вам слід відповідати.

  • 7

    Беремо на себе всі кур'єрські послуги

    Ми подамо документи в Американське представництво і заберемо їх звідти, запишемо вас на співбесіду, оплатимо консульський збір. При необхідності, доставимо документи вам в офіс або додому. Крім того, ми пропонуємо послугу дистанційного оформлення, в рамках якої ми зможемо допомогти вам в оформленні візи в США без відвідування офісу. З нами вам не доведеться витрачати ваш дорогоцінний час.

  • 8

    Спілкуємося з американським представництвом

    Бувають ситуації, коли в процесі подачі заяви на візу в США необхідно зв'язатися з представниками консульської служби, наприклад, для перенесення дати співбесіди або в разі призначення додаткових адміністративних перевірок. Ми повністю беремо на себе все спілкування з американською стороною з будь-яких можливих питань, пов'язаних з вашим зверненням за візою в США.

  • 9

    Допомагаємо з візою в США "складним" туристам

    Заявники зі складними ситуаціями і попередніми відмовами у візі США можуть розраховувати на особливу допомогу наших фахівців. Це означає більш ретельну підготовку до співбесіди, аналіз причин минулих відмов, детальну оцінку ситуації, що склалася. Спільними зусиллями ми представимо Ваше звернення за візою в США в Новому Світі і доб'ємося позитивного результату!

Чому варто замовити візу США саме у Visa Profi

отримати візу сша
У нас швидко

Ми працюємо за чітко відпрацьованою схемою, всі переваги якої вже змогли гідно оцінити багато мандрівників. Якщо ви звернетеся до нас за допомогою в оформленні візи в США сьогодні, будьте впевнені, що завтра ваша анкета буде підготовлена до подачі, а через день вам буде відома призначена дата бесіди з візовим офіцером. Ніяких затримок і переносів «на завтра»! Більш того, спеціально для особливих екстрених випадків у нас передбачена послуга термінової подачі документів в день звернення. Ми допоможемо відкрити візу США в найприйнятніші для вас терміни. Оперативність у всьому - наш головний принцип!

віза в сша - надійне оформлення
У нас надійно

Наша компанія з 2014 року допомагає львів'янам та всім іншим українцям з оформленням неімміграційних віз в США. І за цей час наші менеджери стали справжніми експертами у візових питаннях. Знаючи досконально всі можливі тонкощі оформлення і правила отримання візи в Америку, ми максимально знизимо ризик небажаного для вас результату і доб'ємося успіху там, де інші просто розведуть руками. Ми впевнені у своїй компетентності. Надійність - одна з головних переваг нашої організації!

як отримати візу в сша
У нас зручно

Якщо ви прийдете за допомогою в Visa Profi, то для оформлення візи в США вам не доведеться бігати по інстанціях або дзвонити і добувати потрібну інформацію. Ми самі віддамо і заберемо всі документи, в будь-який час проінформуємо вас про статус заяви. При необхідності ми зв'яжемося з американським представництвом з будь-яких питань, що виникли, заберемо або доставимо вам документи з кур'єром як додому, так і на роботу. Крім того, ми представляємо вашій увазі послугу дистанційного оформлення, при замовленні якої ми допоможемо вам отримати візу в США без відриву від поточних справ і турбот. Зручність для клієнта - це наша головна турбота!

віза сша ціна
У нас вигідно

Подивившись розділ "Послуги та ціни" на нашому сайті, ви зрозумієте, що ми готові за невелику винагороду зберегти ваші нерви і дорогоцінний час, надавши вам професійну допомогу в отриманні неімміграційної візи в США. Звернувшись до нас, ви будете приємно здивовані гнучкій ціновій політиці нашої компанії, що передбачає систему знижок вже при першому зверненні до нас. Так, оформляючи візу, наприклад, з друзями або всією сім'єю, ви можете зробити це вигідно. Доступність послугь - це наша головна якість!

віза в сша для українців
Працюємо онлайн по всьому світу та офіс у Львові

Ми працюємо онлайн з українцями, які знаходяться по всьому світу. Наша робота побудована так, щоб було зручно та швидко працювати дистанційно з будь-якою людиною. Нам не потрібні жодні документи від Вас, а серед наших клієнтів є навіть літні люди віком більше 70 років, і навіть у них не виникло жодних труднощів при роботі з нами.

Оцінка шансів - неіміграційна віза в США для українців

Пройшовши коротке тестування, в кінці тесту, необхідно буде вказати свої контакти. Після аналізу ваших відповідей і на основі уточнюючих питань ми зможемо оціни ваші шанси, та порадити як їх підвищити. Чи варто подаватися на візу? Співбесіду проходити зараз чи пізніше? Це і багато іншого ви зможете взнати, пройшовши тест. Тест підходить для оцінки шансві отримати українцям неіміграційну візу США типу B1/B2 або F1.

віза в сша
Тест-оцінка шансів отримання візи в США

Дайте відповідь на невеликий перелік питань і дізнайтеся які ваші шанси отримання візи в США

Ваші відповіді прийнято!

Ми їх ретельно проаналізуємо та чесно дамо відповідь, на основі свого багаторічного досвіду роботи з візами США.

Залишилось лише вказати ім’я та контактний номер.

Після аналізу відповідей ми зв’яжемося з вами, щоб при необхідності задати додаткові питання або надати обгрунтовану відповідь.

Покращуємо шанси отримання візи США для українців

Американська неімміграційна віза в США з VisaProfi – це якісний сервіс, оперативне вирішення поставленого завдання, завдяки великому досвіду оформлення віз в складних ситуаціях, в тому числі і після відмов. Неважливо, з якою метою ви намітили оформити візу в Америку або поїздку в Штати – туризм, навчання, бізнес, відвідування родичів. Наші співробітники підтримають вас на будь-якому етапі оформлення американської візи: від консультації щодо вибору типу візи та збору первинних документів до заповнення імміграційних форм для проходження кордону. Наша команда готова швидко і професійно підготувати для вас пакет документів, що відображають вашу ситуацію в максимально вигідному світлі.

Кожного дня за допомогою в отриманні візи в США для українців до нас звертаються найрізноманітніші заявники. Заявку на сайті VisaProfi залишають завзяті мандрівники, що об’їхали майже весь світ; ділові люди, що працюють в найбільших державних і приватних структурах; молодята, які планують весільну подорож до Америки; учасники різних турнірів і змагань; і навіть ті, хто планує поїздку в США з метою пологів. Список можна продовжувати довго. Об’єднує всіх цих людей бажання знати як отримати візу в Америку в найкоротші терміни з мінімальними витратами і максимальною гарантією. А в цьому Віза Профі неперевершений фахівець!

Вартість віз США, ціна та оплата.

Ціна візи в США залежить від багатьох факторів – типу візи, кількості людей що подаються, пакету послуг, що Ви будете замовляти. Ціна візи США складається з двох основних складових – консульського сбору (вартість 185 доларів, для найпоширеніших типів віз) та послуг, що надається нашим візовим агентством ВізаПрофі. Вартість допомоги в отриманні візи в США коливається від кількості людей, типу візи та послуг що Ви бажаєте замовити. Але, чесно кажучи, наша ціна одна з самих лояльних та становить від 1000 грн. (за заповнення анкети) з людини, що становить менше 25% від вартості консульського збору. Але в замін ви отримуєте семирічний досвід, повний супровід на всіх етапах, величезну економію часу та коштів. Детальніше з цінами Ви можете ознайомитися на сторінці з потрібною категорією віз (наприклад – туристична віза) або сторінці послуг.

Мінімальний
6000
4500
  • Оцінимо шанси на отримання візи
  • Заповнимо анкету DS-160
  • Запишемо на співбесіду
  • Проконсультуємо по документах
  • Короткий інструктаж
  • Безкоштовна корекція фото
Стандарт
8000
6000
  • Оцінимо шанси на отримання візи
  • Заповнимо анкету DS-160
  • Розкажемо можливі нюанси по країнах подачі та запишемо на співбесіду
  • Проконсультуємо по документах
  • Перевіримо та порадимо як покращити запрошення
  • Порадимо як покращити шанси на отримання візи
  • Складемо маршрут поїздки
  • Проведемо детальну консультацію по вашій ситуації
  • Підготуємо до співбесіди
  • Зміна дати співбесіди
  • Безкоштовна корекція фото
Рекомендуємо
Додаткові послуги
Додатково або окремо Ви можете замовити:
  • Аналіз анкети DS-160
  • Консультація по будь який питаннях
  • Підготовка до співбесіди, з аналізом вашої ситуації
  • Підготуємо все необхідне і запишемо на співбесіду протягом одного дня
  • Допоможемо призначити термінову співбесіду, без очікування черги
  • Відправка документів на візу поштовою службою

Розрахунок ціни в залежності від кількості людей. Оплата розподіляється на дві частини – 50% на початку співпраці та 50% після виконання всієї роботи.

Віза в СШАЦіна, грн
Віза в США для дорослого - мінімальний пакет (без підготовки та індивідуальних рекомендацій) 4 500 грн.
Віза в США для дорослого - стандарт, повне супроводження для візи США 6 000 грн.
Віза США для двох дорослих повне супроводження 12 000 грн.
Віза США для дорослого + дитина до 14 років 9 000 грн.
Віза США для двох дорослих + дитина до 14 років 15 000 грн.

Відгуки про отримання візи США

F.A.Q. Віза США - поширені питання

Дітям до 14 років не обов'язково відвідувати посольство для отримання візи. Батьки можуть подати його документи одночасно зі своїми.

Якщо у вас був такий же тип візи як той що Ви хочете відкрити повторно і ви отримували її в посольстві в Києві, і термін її дії закінчився менш ніж 12 місяців тому то ми можемо подати і отримати ваші документи без вашої присутності.

Візи В1 / В2 видаються на термін 10 років, незалежно від терміну дії паспорта. Віза буде дійсна до кінця терміну дії, і по ній можна буде літати маючи на руках інший діючий закордонний паспорт.

Кожна подача документів в посольство США-це окрема історія. Шанс є завжди, якщо ви не подавали завідомо неправдивої інформації в посольство. Для більш детальної оцінки ваших шансів, зв'яжіться з нами будь-яким зручним способом.

Кожна подача документів в посольство США - це окрема історія. Шанс є завжди, якщо ви не подавали завідомо неправдивої інформації в посольство. Для більш детальної оцінки ваших шансів, зв'яжіться з нами будь-яким зручним способом.

Є декілька способів перевірити статус своєї візи в США. Один з найпростіших і швидких способів - перевірити статус візи онлайн на офіційному сайті Управління з питань міграції та громадянства США (USCIS). Для цього вам потрібно ввести свій номер візи або номер вашого паспорту, а також інші особисті дані, такі як дата народження, ім'я та прізвище.

Іншим способом перевірити статус своєї візи є звернення до посольства або консульства США у вашій країні. Там вам нададуть детальну інформацію про статус вашої візи та відповіді на будь-які питання щодо її стану.

Також варто зазначити, що статус візи можна перевірити за допомогою телефону або електронної пошти. Для цього зверніться до служби підтримки USCIS або до посольства США.

Для отримання візи в США українці повинні пройти кілька етапів:

  1. Заповнити онлайн анкету DS-160 на офіційному сайті Посольства США в Україні.

  2. Зареєструватись на сайті www.ustraveldocs.com/ для оплати консульського збору та зміни дати та часу співбесіди.

  3. Оплатити консульський збір в одному з партнерських банків.

  4. Записатися на співбесіду в Посольстві США або в Консульському відділі.

  5. Зібрати документи для візи США: паспорт, фото, докази фінансової стійкості, підтвердження мети подорожі та інші.

  6. Пройти співбесіду з візовим офіцером

Важливо мати всі необхідні документи та підготуватися до співбесіди, щоб максимально збільшити шанси на успішне отримання візи в США.

Отримання візи в США під час війни може бути складнішим процесом, війна може впливати на рішення візового офіцера. Проте, якщо ви вважаєте, що у вас є достатньо причин для поїздки та докази що ви повернетеся, ви можете звернутися за допомогою до візового агентства що може надати професійну підтримку і порадити щодо подання заявки на візу. Процес отримання візи може зайняти більше часу, ніж зазвичай, і залежатиме від багатьох факторів, які пов'язані з конкретною ситуацією заявника.

Українці можуть подати заяву на отримання візи в США у посольстві США в Києві або в консульствах США в інших країнах, які знаходяться поблизу України.

Як правило, в'їзд в США без візи можливий тільки для громадян країн, що мають безвізовий режим з США. Україна, на жаль, не є однією з таких країн, тому громадяни України не можуть в'їжджати в США без візи, крім випадків коли отримують TA по програмі U4U.

Є кілька причин, чому можуть відмовити у візі в США, основні з них:

  1. Недостатній рівень фінансової стабільності: Якщо ви не можете довести, що у вас є достатньо коштів для подорожі до США та повернення назад, вам можуть відмовити у візі.

  2. Недостатня підготовка до співбесіди: ви не знаєте достатньо про свої мету та плани подорожі до США.

  3. Проблеми з імміграцією або законом: Якщо ви маєте проблеми з імміграцією в інших країнах або в минулому мали проблеми з законом.

  4. Штучні обставини: відмова в візі може бути пов'язана з  певними обставинами які не залежать від вас.

  5. Недостовірна інформація: ви надали недостовірну інформацію або подали фальшиві документи вам назавжди заборонять отримувати візу.

Це лише кілька можливих причин, і кожна заява розглядається індивідуально.

Термін перебування в США залежить від типу візи та рішення прикордонного офіцера. Для туристичної візи B2 зазвичай виділяють термін перебування до 6 місяців з дати прибуття. Але може видати дозвіл на менший термін, якщо вважає це необхідним. Термін дії візи і термін перебування - це різні речі. Термін дії візи вказує на той період, протягом якого можна в'їхати в США. Термін перебування вказує на той період, протягом якого можна перебувати в США. після в'їзду.

Вартість візи в США може змінюватись залежно від категорії візи та інших факторів, таких як місце подачі заявки, час обробки, термін дії візи та інше. Зазвичай вартість туристичної візи до США становить 185 доларів США. Однак, якщо віза подається через агентство або консульський центр, може бути додаткова плата за їхні послуги. Також витрати можуть включати в себе витрати на медичне обстеження, фотографії, доставку документів та інші додаткові витрати.

Замовлення дзвінка

Ми зателефонуємо найближчим часом

usa visa - віза сша замовлення
Замовлення пакету послуг для візи в США
віза в сша байден